Ruman Miklós

13 ok amiért gyűlölhetnek Téged

2016. október 30. - Ruman Miklós

A mai világon elhatalmasodott a gyűlölet és a fásult magatartás. Az emberek többsége szándékosan kerüli a békét. Állandó harcot akar, mert nincs más az életében sajnos, ami értelmet adna neki. Látom, hogy sokan szenvednek emiatt.

Egy fiatal, sikeres hölgy írt egy cikket, ami engem nagyon megfogott, így lefordítottam Nektek.

haters.png

 

Mik lehetnek azok az okok Amy szerint, amiért Téged utálhatnak:

1. Mert van valamid, ami nekik nincs

Mindegy, hogy ez egy új parfüm, egy ház, az új tetoválásod vagy az életed általánosságban, van valamid, ami nekik nincs – és ez bosszantja őket. Mert úgy vélik, az élet igazságtalan, vannak, akik birtokolhatnak valamit, amit mások nem. Talán arra vágynak, ami Neked megvan, de nem tudják, hogyan szerezhetnék meg. Amikor az utálkozók nem tudják, miért hiányolnak dolgokat vagy hogyan szerezzék meg őket, nagyon dühösek lesznek. Hogy megbirkózzanak ezzel a frusztrációval, utálkoznak. Így kezelik azokat az érzéseiket, miszerint ők alkalmatlanok és alsóbbrendűek lennének másokhoz képest.

2. Mert az gondolják, nem érdemled meg

Nézik, ahogy mások kedvelnek, örülnek Neked, vannak barátaid, sikeres vagy stb. És úgy gondolják nem érdemled meg ezeket. Csak a felszínt látják. Nem érdekli őket, milyen kemény munkát végzel a színfalak mögött – mit áldoztál fel, mennyi félelmen és fájdalmon mentél keresztül. Ők felszínes emberek.

3. Mert nem akarnak elveszíteni

4. Mert nem tudnak túllépni a múlton

Mindenkinek van múltja. Lehet, hogy az utálóddal közös múltatok van.  Lehet, hogy a barátod volt, akivel más úton mentetek tovább. Lehet, hogy párkapcsolatban éltetek, de máshogy alakult, és el kellett válnotok. Talán úgy érzi, nem zártátok le kellőképpen a közös múltatokat. Az utálkozók nem tudnak túllépni ezeken. Vagy még nem tudtak megbocsátani Neked. Amíg ott van benne az ellenszenv, mindig fel fog jönni, amikor Rád gondol. És jönnek az aljas megjegyzések, passzív agresszív viselkedések.

5. Mert nem tudtak túllépni rajtad

6. Mert nincs más az életükben

Sajnálatra méltóak lehetnek. Mert nekik nincs más, mint szörfölni az interneten vagy a facebookon órákig, nézegetni más embereket és fröcskölődő kommentárokat írni. Nincs más dolguk, ami lefoglalná az idejüket és energiájukat. A legaljasabbjuk képes hosszú utálkozó emaileket is írni. Számukra ezek visznek az életükbe egy pillanatnyi értelmet. Talán Téged nem gyűlölnek ennyire. Csak szeretnek utálni másokat. Ez egyfajta életstílus számukra. Csak a legjobbakat kívánhatjuk nekik a saját útjukon.

7. Mert figyelemre van szükségük

A gyűlölködők a csendtől félnek a legjobban. Lételemük, hogy halld a hangjukat. Ne vitatkozz velük. Csak jobban feltüzeled őket. Ne érvelj nekik. Úgysem érdekli őket. Csak azt akarják, hogy visszavágj valahogyan, hogy érezzék, valakit érdekel, hogy mit mondanak.

8. Mert megtehetik

Mert névtelenül bármit megtehetnek anélkül, hogy felelősséget kellene vállalniuk. Ez kényelmes. Könnyű. A gyávaság legmagasabb szintje.

9. Mert ők ilyen álszent, erkölcsi szószónokok

Véleményük szerint mindig feletted állnak. Felhasználják ellened a múltadat, bírálnak és kritizálnak a saját értékeik szerint, figyelmen kívül hagyva minden mást veled kapcsolatban. Nincs bennük alázatosság, mert úgy vélik, az a helyes, amit ők tesznek vagy mondanak. Ők a legnagyobb képmutatók.

10. Mert nagy zöld szemű szörnyek

Féltékenyek. Azért imádkoznak, hogy Te elbukj, azt akarják, hogy elveszítsd mindened, amid van. Amik nekik nincsenek meg. Az életet folyamatos hiányként élik meg. Úgy gondolják, ha Te elveszítesz valamit, az talán az övék lesz. De ha nem is lehet az övék, inkább a Tiéd sem legyen.

11. Mert boldogtalanok az életükkel

És másokat is boldogtalannak akarnak látni. Le akarnak húzni a saját szintjükre. Azt akarják, hogy zavart legyen az életed, hogy ne legyen békéd. Ha nem tudják élvezni az életet, elintézik, hogy Te sem élvezd.

12. Mert le kell nyomniuk valakit ahhoz, hogy jól érezzék magukat

Olvasd: Ön.Értékelési. Problémák.

13. Mert összességében, ők vesztesek

Vesztesek, akiknek sok szeretet kell.

Remélem ez segít azoknak, akik a negatív emberekkel küszködnek.

Amy Sangster

Forrás: http://www.amysangster.com/15-reasons-your-haters-hate-you/

A bejegyzés trackback címe:

https://rumanmiklos.blog.hu/api/trackback/id/tr9811914949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása