Ruman Miklós

A mumus nem az ágyad alatt lakik

2015. január 20. - Ruman Miklós

 

 ,,Az emberek többsége egész életére börtönbe zárja magát, annak ellenére, hogy náluk van börtönük kulcsa, csak éppen nem tudnak erről. A börtön az önmaguk által saját elméjükre kényszerített korlátozásokból áll, vagy abból, hogy másokat engednek elméjükre bilincseket helyezni. A kulcs pedig az az erő, amelyet a Teremtő mindenkinek megadott elméjének maradéktalan birtoklására, s arra, hogy minden problémát megoldjon, és minden vágyott célt elérjen.

Akik élnek ezzel az eltörölhetetlen előjoggal és saját elméjüket maradéktalanul bírtokba veszik, soha nem félnek semmitől, nem korlátozzák magukat céljaik elérésében, s könnyűszerrel magukhoz vonzanak mindent, ami az egyéni sikerhez szükséges.

Emlékezz: valahányszor a félelem dögmadarát körözni látod, van valami, ami alszik és fel kell ébreszteni, vagy ami halott, és el kell temetni. Az élet egyik legérdekesebb furcsasága, hogy nem az iskolai oktatás, és nem is az elme csillogása az egyéni siker legfőbb oka, hanem a félelem hiánya."

Napoleon Hill

A bejegyzés trackback címe:

https://rumanmiklos.blog.hu/api/trackback/id/tr677091489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása